BOENDE

Vid Norra Skolan kan man bland annat hyra plats för husvagn, med gångavstånd både till affärer och t ex Ön med Dina Arena.

Gästande föreningar som är till Edsbyn för träningsläger och matcher och andra samlingar kan för en rimlig kostnad hyra övernattningar i våra 30 militärsängar i en sal, samt att t.ex. ledare har ett litet utrymme med 2 bäddar i separat lokal. Tillgång till kök och servering finns liksom omklädningsrum med duschar.

Föreningar kan också boka plats till förvaring av sina handlingar m.m. i skåp och/eller hyllor. Givetvis finns möjligheten att avhålla möten och andra sammankomster i Norra skolan.

Föreningar!

Med anledning av ovanstående vill vi till presumtiva hyresgäster göra detta upprop och erbjudande:

Vi vet att många föreningar söker en tillvaro där man kan samlas för sammanträden m.m. Många har t ex sin förenings handlingar – protokoll m.m. – förvarade hemma hos någon styrelseledamot. Vi vid Norra skolan har vissa utrymmen att erbjuda till förhyrning. Här kan Ni boka ett skåp eller några hyllplan till en kostnad av 50 kr/mån! Här kan Ni också avhålla Era möten och andra sammankomster och där kostnaden beror på vilka utrymmen som används. Ni har alltså tillgång till en konferenslokal och servering med ett enkelt kök. Utrymmen finns även till förvaring av material och då handlar det mest om kallförråd. Dessutom har vi ett ”Föreningsmuseum” (se under särskild flik!) där vi samlar historia från bygdens idrottsföreningar med pokaler och andra priser, bilder, klipp, affischer, material etc. Vi anslår gärna alla föreningars emblem och Ni får gärna bidra till denna nostalgisamling! Om Ni är intresserade är Ni välkomna till vårt kontor på andra våningen i skolan eller slå en signal, tel. 22390. Vi hjälper Er gärna med en vettig lösning på Era eventuella lokalproblem!